Wachttijden

Als u ons belt voor het maken van een afspraak, dient u op dit moment rekening te houden met de volgende aanmeldwachttijd voordat u bij ons terecht kunt voor een diagnostiekdag. Deze aanmeldwachttijd is bij ADHDcentraal niet afhankelijk van bij welke verzekeraar u bent verzekerd.

Vanwege beperkte capaciteit kan het zijn dat u pas in 2023 ingepland kan worden. Neem graag contact op met ons informatienummer voor details m.b.t. uw persoonlijke situatie.

De wachttijden
per locatie

Amsterdam: 33 weken
Breda: 19 weken
Den Haag: 30 weken
Eindhoven: 30 weken
Groningen: 15 weken
Maastricht: 15 weken
Nieuwegein: 30 weken
Nijmegen: 33 weken
Rotterdam: 37 weken
Utrecht:

36 weken

Zwolle: 34 weken


(datum laatste actualisatie: 12/07
/2022)

 

Geen behandelingswachttijd

Bij ADHDcentraal bestaat geen behandelingswachttijd (wachttijd tussen intake en feitelijke behandeling). Op de eerste dag, de diagnostiekdag, start bij gestelde diagnose direct de behandeling.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).