Onze zorg

Diagnostiek

Bij ADHDcentraal onderzoeken we graag samen met jou of je inderdaad ADHD hebt. Je kan kiezen of je alleen een diagnose wilt of na de diagnose ook direct de behandeling wil starten.

Uniek bij ADHDcentraal is dat we de diagnose in één dag stellen. Bij ons hoef je niet maandenlang in onzekerheid te zitten of je wel of geen ADHD hebt. Door slimme planning en de juiste voorbereiding zijn we samen met jou in staat om de diagnose in één dag te kunnen stellen.

Bekijk alle informatie over diagnostiek

Behandeling

Gelukkig kan ADHD effectief behandeld worden. De behandeling bestaat uit een combinatie van Psycho-educatie, Medicatie en Cognitieve Gedragstherapie die we samen optimaal inzetten.

De psycho-educatie helpt je te begrijpen wat er gebeurt bij ADHD en wat de behandeling met je zal doen. De medicatie zal de klachten verminderen waardoor je je rustiger voelt en je beter kunt concentreren. In de CGT ga je aan de slag met je oude gedrag en de patronen daarvan. Deze combinatie en individuele begeleiding leidt dit tot minder chaos en meer focus en daardoor een betere kwaliteit van leven.

Lees verder over de behandeling.

ADHDcentraal focust zich in haar zorg op een specifieke doelgroep, daardoor zijn we in staat een hoge kwaliteit en efficiënte zorg te leveren. We zorgen voor glasheldere diagnostiek en de behandeling voeren we, in overleg met jou, uit. We leveren een constante kwaliteit en willen alles in één keer goed doen.

De kernwaarden van ADHDcentraal zijn:

Bekwaamheid

Wij werken vanuit een goed gestructureerde organisatie en met een vakkundig geschoold team.

Betrouwbaarheid

Wij maken heldere afspraken en houden ons daaraan.

Betrokkenheid

Minder klachten en een succesvoller leven voor onze patiënten. Dát is onze drijfveer.

Transparantie

Onze werkwijze staat helder op onze website. We beslissen met patiënt en niet over patiënt.

Onafhankelijkheid

Wij richten onze zorg in op basis van medisch inhoudelijke overwegingen en doen daarbij geen concessies aan de kwaliteit.

Innovatie

Wij zijn actief op zoek naar innovatieve behandelmogelijkheden en dragen actief bij aan innovatie in ons werkgebied.

Onafhankelijkheid

Wij zijn in staat om onze manier van werken aan te passen aan de laatste inzichten op medisch, organisatorisch en maatschappelijk gebied.