Onze zorg

Diagnostiek

Bij ADHDcentraal onderzoeken we graag samen met jou of je inderdaad ADHD hebt. Mocht je de diagnose ADHD krijgen bestaat de mogelijkheid om direct de behandeling te starten.

Uniek bij ADHDcentraal is diagnostiek in één dag. Door efficiënte planning en de juiste voorbereiding zijn we samen met jou in staat om de diagnostiek in één dag af te ronden.

Bekijk alle informatie over diagnostiek

Behandeling

Gelukkig kan ADHD effectief behandeld worden. De behandeling bestaat uit een combinatie van Psycho-educatie, Medicatie en Cognitieve Gedragstherapie die we samen optimaal inzetten.

De psycho-educatie helpt je te begrijpen wat er gebeurt bij ADHD en wat de behandeling met je zal doen. De medicatie zal de klachten verminderen waardoor je je rustiger voelt en je beter kunt concentreren. In de CGT ga je aan de slag met je oude gedrag en de patronen daarvan. Deze combinatie en individuele begeleiding leidt dit tot minder chaos en meer focus en daardoor een betere kwaliteit van leven.

Lees verder over de behandeling.

ADHDcentraal focust zich in haar zorg op een specifieke doelgroep, daardoor zijn we in staat een hoge kwaliteit en efficiënte zorg te leveren. We zorgen voor glasheldere diagnostiek en de behandeling voeren we, in overleg met jou, uit. We leveren een constante kwaliteit en willen alles in één keer goed doen.