Over ons

ADHDcentraal is ontstaan uit de wens om het anders te doen in de GGZ, én om het zelf beter te doen. Dat betekent dat iedereen die bij ADHDcentraal werkt, geïnteresseerd is in de patiënt. De patiënt staat centraal, de organisatie is niet leidend. Door te focussen op een specifieke doelgroep bieden wij een hoog kwaliteitsniveau en efficiënte zorg. Glasheldere diagnostiek en behandeling, constante kwaliteit en het streven alles in één keer goed te doen.

 

Onze Missie:

Diagnostiek en kortdurende behandeling van topkwaliteit leveren aan volwassen patiënten met ADHD.

Onze Visie:

Door ons op één specifieke doelgroep te richten kunnen wij een hoog kwaliteitsniveau realiseren en efficiënte zorg leveren. Waarbij expertise aan de voordeur, protocollair werken, heldere verwachtingsmanagement en continue wetenschappelijk onderzoeken wat beter kan voorwaarden zijn.

Naast onze maatschappelijke missie heeft ADHDcentraal als doelstelling om de continuïteit van onze zorgverlening te waarborgen door het realiseren van een gezond en duurzaam bedrijfsrendement.

De kernwaarden van ADHDcentraal zijn:

Bekwaamheid

Wij werken vanuit een goed gestructureerde organisatie en met een vakkundig geschoold team.

Betrouwbaarheid

Wij maken heldere afspraken en houden ons daaraan.

Betrokkenheid

Minder klachten en een succesvoller leven voor onze patiënten. Dát is onze drijfveer.

Transparantie

Onze werkwijze staat helder op onze website. We beslissen met patiënt en niet over patiënt.

Onafhankelijkheid

Wij richten onze zorg in op basis van medisch inhoudelijke overwegingen en doen daarbij geen concessies aan de kwaliteit.

Innovatie

Wij zijn actief op zoek naar innovatieve behandelmogelijkheden en dragen actief bij aan innovatie in ons werkgebied.

Flexibel

Wij zijn in staat om onze manier van werken aan te passen aan de laatste inzichten op medisch, organisatorisch en maatschappelijk gebied.