Maak kennis met Laetesha, locatie assistent in Zwolle

Laetesha locatie assistent Zwolle

“Eigenlijk ben ik een soort gastvrouw. Mij zie je als eerste als je bij ons binnenkomt.”

Kun je uitleggen wat jouw functie is en wat je zoal doet? 

Ik ben locatie assistent op onze locatie in Zwolle. Als locatie assistent heb ik heel veel verschillende taken. Eigenlijk ben ik een soort gastvrouw. Mij zie je als eerste als je bij ons binnenkomt. Ik help mensen bij het aanmelden, geef ze een rondleiding en help bij testen die mensen moeten doen als ze hier zijn. Ik ben er de hele dag voor de mensen als er vragen zijn. Maar daarnaast doe ik ook allerlei administratieve dingen, regel lekkere broodjes, beantwoord mails en maak dossiers in orde. Het is een super leuke en afwisselende baan! 

Waarom heb je gekozen om te werken bij ADHDcentraal?

Eerlijk? ADHDcentraal zit in Zwolle en ik woon in Zwolle. Nee, ik vind het gewoon heel leuk om in de zorg te werken. Ik vind het belangrijk dat ik een bijdrage kan leveren in de zorg. Zo draag ik voor mijn gevoel een steentje bij aan onze maatschappij. 

Hoe ziet een werkdag van jou bij ADHDcentraal eruit?

Als locatie assistent ben ik als eerste op locatie. Ik doe alle lampen aan, zet alle systemen aan en doe alles open. Om 8.00 uur komt dan meestal de eerste patiënt en begint de dag echt. Elke dag is anders. Ik zorg ervoor dat de hele dag soepel verloopt voor iedereen. Ik ben de go-to person voor iedereen in het pand. Of ik het antwoord nu weet of niet,  iedereen komt naar mij als er een vraag is. Weet ik het niet? Dan zoek ik het op! 

Heb je een voorbeeld van een situatie waarin je het gevoel had echt het verschil te kunnen maken voor de patiënten van ADHDcentraal?

Ik heb wel vaker gehad dat mensen best nerveus binnenkomen en dan aan het einde van de dag nog even naar mij toekomen om mij te bedanken omdat ik ze op hun gemak heb gesteld. Soms willen mensen ook liever naar de locatie komen in plaats van online afspreken, gewoon omdat ze het hier fijn vinden. 

Waar haal je de meeste energie uit in je werk bij ADHDcentraal? 

Als ik veel gedaan heb op een dag, krijg ik daar energie van!  

Welke superkracht zou je willen hebben die van pas kan komen bij jouw werk bij ADHDcentraal? 

Soms zou het heel handig zijn als ik mezelf op zou kunnen splitsen! Op sommige momenten zou dat een superkracht zijn die mij wel goed uit zou komen. 

Wat zou je mensen willen meegeven die willen solliciteren bij ADHDcentraal?

Het is echt heel erg leuk hier. Toen ik hier kwam werken dacht ik meteen: wat een mooi pand! Maar ook mijn collega’s. Iedereen is super benaderbaar. Dat is zo op elke locatie. Iedereen heeft interesse in elkaar, maakt gezellig een praatje, is open. Dat maakt dat ik het heel leuk vind hier. 

 

Ben je enthousiast geworden over het werken bij ADHDcentraal?