Maak kennis met Jilldine, locatiemanager in Groningen

Maak kennis met Annemieke, locatie assistent in Utrecht

“Er zit een fijne energie bij onze doelgroep.”

Kun je uitleggen wat jouw functie is en wat je zoal doet? 

Toen de locatie in Groningen van start ging ben ik begonnen als verpleegkundig specialist. Dat was in juni 2021. Sinds vorig jaar ben ik naast verpleegkundig specialist ook locatiemanager. Als locatiemanager probeer ik ervoor te zorgen dat iedereen zijn werk kan doen, dus dat de planning en agenda’s kloppen. Bij uitval stem ik af met collega’s van de planning, doe functioneringsgesprekken, sollicitaties, proeftijd gesprekken. Het is een heel brede en afwisselende functie. 

Waarom heb je gekozen om te werken bij ADHDcentraal?

In 2019 heb ik eens meegelopen met een locatiemanager in Zwolle. Ik vond dat meteen fantastisch! Leuke doelgroep en de behandeling heeft een duidelijk begin en eind. Maar Zwolle was helaas te ver. Dus toen de locatie in Groningen openging wilde ik meteen daar werken.

Er zit een fijne energie bij onze doelgroep. Vaak komen ze vol verwachting binnen en zijn soms ook wel gespannen. Bij mensen waarbij de diagnose ADHD gesteld wordt zie je vaak dat puzzelstukjes op zijn plek vallen. 

Hoe ziet een werkdag van jou bij ADHDcentraal eruit?

Als ik een diagnostiekdag heb dan ben ik om kwart voor acht op de locatie. Op zo’n dag zie ik twee patiënten. Op andere dagen doe ik heel veel andere dingen. Ik heb een aantal medicatieconsulten, ik beantwoord mijn mails, voer proeftijd gesprekken, bestel proefmedicatie, keur vakanties goed. Mijn deur staat altijd open, het is een zoete inval, mensen weten mij gelukkig te vinden. Geen dag is hetzelfde hier. 

Heb je een voorbeeld van een situatie waarin je het gevoel had echt het verschil te kunnen maken voor de patiënten van ADHDcentraal?

Ik denk dat wij elke dag het verschil maken voor de patiënten. Het is heel slagvaardig, omdat we diagnostiek in één dag doen. De patiënten staan vaak al een tijd op de wachtlijst en wij kunnen ze duidelijkheid bieden. Dan maak je het verschil. 

Waar haal je de meeste energie uit in je werk bij ADHDcentraal? 

De afwisseling vind ik leuk. Geen dag is hetzelfde. En wat je terugkrijgt van patiënten. Als ze blij zijn met de duidelijkheid en met de behandeling. 

Welke superkracht zou je willen hebben die van pas kan komen bij jouw werk bij ADHDcentraal? 

Als ik mezelf zou kunnen opsplitsen zou dat heel welkom zijn. Ik werk gewoon graag en zou nog meer willen doen!

Wat zou je mensen willen meegeven die willen solliciteren bij ADHDcentraal?

Als organisatie kijken we naar mogelijkheden. Als er wensen zijn wordt er altijd wel naar gekeken en meegedacht. En als je echt houdt van behandeling met een duidelijke kop en staart dan ben je bij ADHDcentraal aan het goede adres.

 

Ben je enthousiast geworden over het werken bij ADHDcentraal?