Anderen over ons

Op deze pagina kunt u lezen wat patiënten over ons zeggen. De teksten zijn authentiek, de namen weggelaten vanwege de privacy.

Ook op www.zorgkaartnederland.nl kunt u ons vinden.

De strijd is voorbij en ik heb gewonnen. Ik was nooit een fan van medicijnen, maar methylfenidaat heeft me de controle over mezelf en mijn leven teruggegeven. Mijn drukke hoofd is gesust, mijn administratie op orde.

Heel fijn om zo snel te weten waar je aan toe bent. Elke keer als wij hier komen, voelen we ons gelijk weer op ons gemak. Onze dochter kan zich nu heel goed concentreren en haalt goede cijfers. Veel dank voor alles.

De smsjes die je de dag van te voren aan je afspraak herinneren zijn ideaal.

Bedankt voor de goede zorgen en fijne, snelle, persoonlijke aanpak..

Je voelt je hier geen nummer maar een mens en zo word je ook behandeld.